منوی مرکز بهداشت
اخبار > تشریح فعالیتهای واحد بهداشت حرفه ای مرکزبهداشت بویراحمد در پیشگیری و مقابله با کووید 19/تصاویر


  چاپ        ارسال به دوست

تشریح فعالیتهای واحد بهداشت حرفه ای مرکزبهداشت بویراحمد در پیشگیری و مقابله با کووید 19/تصاویر

کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت بویراحمد به تشریح گوشه ای از فعالیت های این واحد در ارتباط با پیشگیری از همه گیری بیماری کویید 19 از ابتدای اسفند 98 تا کنون پرداخت.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد؛ مهندس حسین آرمین، اظهار داشت: واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، همانند سایر واحدهای این مرکز در پیشگیری و مقابله با کووید 19 اقداماتی انجام داده است که به تشریح گوشه ای از این اقدامات می پردازم.

وی در تشریح فعالیت گروه تخصصی بهداشت حرفه ای، در فاز نخست  به راه اندازی تیم های بازرسی بهداشت حرفه ای جهت آموزش ، بازدید و نظارت مستمر در میان واحدهای مختلف کارگاهی ، جایگاه های سوخت پمپ بنزین و  CNG ، همچنین کاخانجات مهم و پر خطر( از جمله کشتارگاه های صنعتی طیور و امور دام ، کارخانجات سیمان مارگون و دشت روم ، کارخانجات آرد و نشاسته ، صنایع غذایی ، آبمعدنی و ... )حوزه تحت پوشش شهرستان بویراحمد اشاره کرد.

 وی ادامه داد:  تا پایان اسفند ماه 98 حدود 1834 واحد صنفی و کارگاهی (تک واحدی و چند واحدی ) شناسایی و پرسنل آنها غربالگری شده است.

وی یادآورشد: در فاز دوم تحت عنوان طرح الزامات سلامت محیط کار و فاصله گذاری هوشمند در اصناف و صنایع، نیز با تلاش و زحمات خستگی ناپذیر بازرسین بهداشت حرفه ای بیش از  سه هزار بازدید، در دو شیفت صبح و عصر از کلیه اصناف ، صنایع، واحدهای تولیدی ، اماکن پرازدحام مثل مراکزتجاری بزرگ و پاساژهای کوچک و بزرگ که بیش از دو هزار (2145) واحد، پس از دریافت کد بهداشتی مجوز فعالیت را دریافت نمودند، ازطرفی پس از صدور بیش از 1031 اخطاریه و اعلام نواقص بهداشتی 106مورد از واحدهای متخلف که موازین بهداشتی محیط کار را رعایت نمیکردند پلمپ و برخورد قانونیصورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد: اقدامات پیشگیرانه و کنترلی  جهت جلوگیری از ابتلا به کرونا ویروس، ویژ کارگران و کارفرمایان کارخانجات و محیط های کاری پرتردد، از جمله  ابلاغ و  الزام جهت آموزش ، غربال گری و ارجاع افراد مشکوک،  گندزدایی محیط کار )شست وشو ، ضدعفونی نمودن تمام وسایل و تجهیزات طبق دستورالعمل بهداشتی در شروع و پایان هر شیفت کاری، تهویه مناسب(  تهیه و استفاده از وسایل حفاظت فردی ماسک و دستکش و وسایل ضد عفونی شاغلین، تب سنجی و غربالگری در ورودی کارخانجات و رانندگان کامیونها از دیگر اقدامات این واحد بوده است.

حسین آرمین؛ پیگیری و کنترل وضعیت موارد مبتلا به بیماری کووید 19، با همکاری واحد مبارزه با بیماری های واگیردار مرکز بهداشت، را نیز از اقدامات انجام شده بسیار مهم این واحد دانست.

 این کارشناس مسئول گفت:  در فاز سوم، در خصوص تشدید بازدیدها و نظارتهای سلامت محیط های کاری، خصوصا در سازمانهای دولتی ، ادارات ، بانک ها و دیگر اماکن دولتی پرازدحام  به ارسال دستور العمل های مربوط به پیشگیری از انتشار ویروس کرونا به تمامی ارگانهای دولتی، بازدید روزانه و نظارت بر رعایت و اجرای پروتکل بهداشتی جهت مدیریت طرح فاصله گذاری اجتماعی هوشمند اقدام کردیم، که در این مدت بیش از 100مورد بازدید و حدود  2 هزار و  100نفر از کارمندان و پرسنل ادارات و سازمانها در سطح شهرستان آموزش های لازم را فرا گرفته اند.

وی در پایان افزود: در راستای برنامه کنترل و پیشگری بیماری ویروس کرونا (covid-19) در محیط های کاری نیازمند تعامل و همکاری بیش از پیش همه ارگانها و سازمانهای دولتی خصوصا امور صنفی و شهرداری ها هستیم.

142-7



 


٢١:١٢ - يکشنبه ٢٨ ارديبهشت ١٣٩٩    /    شماره : ٢٧٩٣٩    /    تعداد نمایش : ١٤٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




خدمات مرکز
سخن مدیر
اطلاعیه ها «آرشیو اخبار»
نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
آدرس: یاسوج - میدان امام حسین (ع) دانشکده ی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تلفن: 6078 - 3334 - 074
تمامی حقوق این سایت متعلق به شبکه بهداشت و درمان بویراحمد است . @2107
طراحی و توسعه در اداره ی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج